Åse Kleveland - Drammen - Billetter

Billetter til Åse Kleveland, 2017 Drammen Åse Kleveland med band på turne 2017 Den musikalske bredden har vært Å...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Åse KlevelandDRAMMEN
Drammens Teater
on, 04.10.17
19:00
 
Billetter fra NOK 400,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
Til oversikt over arrangementer1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Åse Kleveland, 2017 Drammen

Åse Kleveland med band på turne 2017

Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring platedebuterte og markerte seg på Ti i skuddet-listene, med '«A Hard Rain's A-gonna Fall» av Bob Dylan.

Nå utfordrer hun seg selv på nytt, og lover «minst 25% mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk. Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter. Med seg på turnéen har hun et musikalsk stjernelag av et band.

Før det drar den folkekjære artisten igang med en rekke Juleshow med Penthouse Playboys på Rockefeller. Der hun deltar for tredje gang med høy glamfaktor og rock´n roll. I januar 2017 er hun deltaker i seerfavoritten «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor Åse fremfører artistvenners låter for første gang, og på sin helt egen måte. Sangene vil publikum få høre live når Åse - i starten av mars - drar på turné med en sterkt personlig konsertforestilling, Åse synger for livet. En musikalsk reise fra 1965 til 2017.

Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. Fra Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, på Notodden Bluesfestival, Hyllest konsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers eller i borggården på Baroniet i Rosendal.

I 2017 blir det full fart fremover for Åse.

«Enkelte mennesker blir du glad i å være i nærheten av, og Åse Kleveland tilhører den kategorien» - Erik Valebrokk (anmeldelse etter Piknik I Parken opptreden).