Kari Rueslåtten - Billetter

Billetter til Kari Rueslåtten, 2017 Trondheim “Det er bare å lukke øynene og la seg forføre.” “Kari Rueslåtten har...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Kari RueslåttenTRONDHEIM
Byscenen
lø, 23.09.17
21:00
 
Billetter fra NOK 305,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Kari Rueslåtten, 2017 Trondheim
“Det er bare å lukke øynene og la seg forføre.” “Kari Rueslåtten har en stemmeprakt som er få forunt.” “Kari Rueslåtten stengte den vakre sommernatta ute, og skapte mørk trolldom” “Stemmen og sangteknikken bærer preg av skolering og folkemusikalsk fostring.” Dette er noe av det som har blir skrevet om konsertene til Kari Rueslåtten.

Etter noen års pause kom Kari Rueslåtten tilbake til musikkscenen i 2013. Et enestående comeback var Dagbladets vurdering. Siden det har hun vært produktiv med flere utgivelser, og våren 2017 slippes en ny single. Senere på høsten feires 20 års jubileum for hennes første soloalbum med en ny albumutgivelse. Det blir derfor både nytt og gammelt materiale når hun turnerer i Norge i sommer. Kanskje blir det også gjenhør med gamle favoritter fra tiden i det progressive doom-metal bandet The 3rd and the Mortal …

Kari tar publikum med på en reise gjennom et lydlandskap der tekstene og Karis enestående stemme er det bærende elementet. Kari sin særegne stemme har ført henne inn i samarbeid med så forskjellige artister som Tuomas Holopainen fra Nightwish og vår egen legende Åge Aleksandersen. Kari har dype røtter i folkemusikken. Selv om hun ikke tar folkemusikken helt frem i dagen, er huldra aldri langt unna. Med sin stemme, sin musikk og sitt vesen trollbinder Kari de fleste på sin vei, noe som omtalene av konsertene understreker.