Idrett i hundre - Film - Billetter

I 2017 skal Vest-Agder Idrettskrets markere sitt 100 års jubileum på ulike måter. Det er bla. skrevet ei stor bok, og det er produsert en video, med glimt fra alle ”kapitlene” i Vest-Agder Idret...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Idrett i hundre - FilmKRISTIANSAND S
Kilden Teater- og Konserthus
ti, 28.11.17
12:00
 
Billetter fra NOK 50,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

I 2017 skal Vest-Agder Idrettskrets markere sitt 100 års jubileum på ulike måter. Det er bla. skrevet ei stor bok, og det er produsert en video, med glimt fra alle ”kapitlene” i Vest-Agder Idrettskrets liv. Her er det scener helt tilbake til 1903, da Landsturnstevnet ble arrangert i ”Tresse”.
Vi er innom forholdet mellom kristendom og idrett, som var et ømtålig tema i mange år. Vi ser og hører historien om ”krigen” mellom Arbeiderbevegelsen og den borgerlige idretten på 1930-tallet. Og selvsagt møter vi mange av Vest-Agders store idrettsmenn og idrettskvinner, som minnes sin egen tid som aktive, og som prøver å kikke inn i framtida for sin idrettsgren. Blant disse er Sørlandets eneste norgesmester i hopp, Ole Tom Nord, kajakkeneren Olaf Søyland, bokseren Nils Dag Strømme med to OL-konkurranser bak seg, Gerd von der Lippe, friidrettsutøver og kvinneforkjemper, og Solveig Pedersen, både i egenskap av langrennsløper og nå som leder av Olympiatoppen Sør.

Opplegg: Inge Fosselie og Johan- Chr. Sandvand.

Fra Landsturnstevnet i Kristiansand i 1903. Det var den gang ”Tresse” var en av de få ”banene” det var mulig å drive idrett på.
Kundeservice
+47 21 95 92 00

Mandag - Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-15:30