Faulty Towers - Billetter

Faulty Towers - Billetter

Bli servert 3-retters meny av staben på Faulty Towers «Fawlty Towers» (Hotell i særklasse) er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV. Rollefiguren...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Faulty TowersARENDAL
Arendal kulturhus
on, 22.11.17
19:00
 
Billetter fra NOK 895,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Bli servert 3-retters meny av staben på Faulty Towers
«Fawlty Towers» (Hotell i særklasse) er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV. Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i Faulty Towers The Dining Experience, som er et unikt, interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språkforvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk «Faulty» måte!

Faulty Towers The Dining Experience har vært en kjempehit over hele verden og har turnert i Norge hvert år siden 2013. Showet ble satt opp på en restaurant i Londons West End tidlig i november 2012. I følge Time Out, London, var det et av de topp tre mest besøkte showene i London den måneden. Høsten 2013 debuterte Faulty Towers the Dining Experience på Sydney Opera House med åtte utsolgte show, og våren 2014 på selveste Royal Albert Hall med fem utsolgte show.

Basil, Sybil og Manuel kommer nå til Arendal Kulturhus for tredje gang – velkommen til gamle og nye gjester!

Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv.
– Rogalands Avis (6)

En tre-retters i særklasse 
– Haugesunds Avis (Terningkast 5)

Middagsservering til terningkast seks
– Åndalsnes Avis

A once in a lifetime dining experience
– London Theatre Guide

A two-hour eat, drink and laugh sensation
– Daily Telegraph

This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.
– What’s On, London

This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough
– London Date Guide

Prisen inkluderer 3-retters meny og show. Drikke til maten kjøpes separat.

Varighet ca. 2 timer – ikke pause.