Brit Floyd - Billetter

BRIT FLOYD TILBAKE TIL TRONDHEIMDet har blitt en utmerket tradisjon med å få en dose Pink Floyd hver høst i Olavsh...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Brit FloydTRONDHEIM
Olavshallen
sø, 15.10.17
19:00
 
Billetter fra NOK 600,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
Til oversikt over arrangementer1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

BRIT FLOYD TILBAKE TIL TRONDHEIM
Det har blitt en utmerket tradisjon med å få en dose Pink Floyd hver høst i Olavshallen, og spesielt når det er så fullverdig fremført som Brit Floyd gjør det. Med sitt halsbrekkende visuelle show sies bandet å være det nærmeste man kommer orginalen.

Denne gangen har de hevet lista enda litt på lys og videoproduksjonen, til nå å være en tro kopi av det Pink Floyd gjorde på sin "1994 The Division Bell" turne.

Musikalsk får man servert høydepunkter fra "The Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here", "The Wall" og "The Division Bell", men med en ekstra tribute til "Animals" albumet, som har 40-års jubileum i år.

"Pink Floyd Immersion" er Brit Floyds mest ambisiøse og komplette utgave så langt, og for dere som har vært på konsertene de siste to årene i Trondheim, så er det ikke uten grunn at det selger ut år etter år.

Om denne artisten

Artistens biografi

Dette er det nærmeste du vil komme den originale supergruppa Pink Floyd! Over en halv million Pink Floyd-fans har opplevd dem siden den første konserten i Liverpool i 2011. Vi snakker om Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show.Gruppa Brit Floyd hyller musikken til David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason og Syd Barrett.
Les mer