Eva Weel Skram - Stavanger - Billetter

Billetter til Eva Weel Skram, 2017 Stavanger Eva Weel Skram som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes i ...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Eva Weel SkramSTAVANGER
Stavanger konserthus
lø, 25.11.17
19:30
 
Billetter fra NOK 485,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
Til oversikt over arrangementer1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Eva Weel Skram, 2017 Stavanger
Eva Weel Skram som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes i 2016. Der sang hun seg inn mangt et hjerte bl.a med sin nydelig versjon av Henning Kvitnes sin Evig Eies ( kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist Thomas Stenersen allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun bl.a to utsolgte konserter på Operaen i Oslo, utsolgt konsert på ærverdige Stavangeren og sist hun var i Stavanger spilte hun for fullt hus i Kuppelhallen.

I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang og mens livet som turnerende småbarnsforeldre er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter. Fjoråret ble så toppet med tittellåten « Selmas Sang» til NRK sin nye juleklassiker « Snøfall» , som ble meget populær i de tusen hjem.

Med seg på turne i høst har hun helt nye låter fra sitt første norsk språklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen , så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelig stemme er det bare å glede seg til konsert med Eva Weel Skram i Stavanger Konserthus og Fartein Valen 25.nov 2017