Gabriel Iglesias: FluffyMania World Tour - Oslo - Billetter

Gabriel Iglesias - The FluffyMania World Tour 2017I 2017 legger endelig en av verdens mest kjente komikere ut på s...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Gabriel IglesiasOSLO
Oslo Spektrum
on, 04.10.17
19:30
 
Billetter fra NOK 535,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Gabriel Iglesias - The FluffyMania World Tour 2017
I 2017 legger endelig en av verdens mest kjente komikere ut på sin største og mest omfattende verdensturné noensinne når hans splitter nye ‘FluffyMania World Tour’ besøker hele 57 byer på tvers av mangfoldige land og kontinenter. Mannen med det utømmelige vitselageret har bygget sten på sten fra den spede begynnelsen. Kun ved hjelp av lojale fans og fremspringet av YouTube har Gabriel kapret humorhjerter over hele planeten med sine hysteriske stemmer, fantastiske historier og utrolige lydeffekter!

«Gabriel har en utrolig stor fanskare i Norge. Vi nordmenn er raske til å ta i bruk nye medier, og Gabriel er av de første komikerne vi ble kjent med gjennom kanaler som YouTube og Facebook etc., hvor han er en av verdens desidert mest populære komikerne» forklarer pressetalsmann Kasper Steen, og fortsetter: «Dette blir hans tredje Spektrum-besøk i rekken og hans største turné i Norge noensinne»

Med roller i Family Guy, Magic Mike, The Nut Job og den kommende komediefilmen Blazing Samurai for å nevne noe er Fluffy også i ferd med å etablere seg som en tungvekter i alle deler av underholdningsindustrien. «Gabriel er helt spesiell», utdyper Kasper. «Mens stand-up komikere generelt avskyr å fortelle gamle vitser live, har Gabriel tradisjon for å gjøre som pop-stjernene ved å spille gamle hits og fan-favoritter som ekstranumre.» sier Kasper og legger avslutningsvis til, «og på samme måte som musikkfans synger med, roper Fluffys fans ut klassikerne sammen med ham. Ingen andre komikere har samme relasjon til sine fans som Gabriel Iglesias.»

Nettside, artist
Nettside, arrangør
Nettside, spillested
Facebookside, artist
Facebookside, arrangør
Facebookside, spillested

NB! Praktisk informasjon
Billettkjøp foretas på web eller via Eventims kundesenter på telefon +47 21 95 92 00 (hverdager mellom 10:00 og 17:00). For reservasjoner ring kundesenter. For billetter til større grupper, send mail til gruppe@oslospektrum.no. Billettkontor/billettbod utenfor arenaen åpner to timer før showstart.
Barn under 13 år følges av en voksen.
Plassinformasjon
Vær oppmerksom på at 00-felter er plassert flatt på gulv uten stigning. 100-felter stiger fra gulvnivå opp til tribuneinngangene. 200-felter stiger opp fra tribuneinngangene. Enkelte vil kunne oppleve de bakre delene på 200-feltene som bratte. 300- og 400- feltene er balkonger helt oppunder taket. Salkart er kun til illustrasjon og gir ikke en nøyaktig betegnelse av sal/oppsett.

Har du andre spørsmål, se Oslo Spektrums FAQ (Spørsmål og svar) eller besøk våre Facebooksider.

Rullestolbrukere/spesielle behov
Rullestolplasser er plassert mellom felt 208 og 108 og felt 211 og 109. Det kreves egne billetter til disse plassene.
For billetter til rullestolbruker med ledsager, ring kundesenteret på 04612.
Hvis du har problemer med høyder, trapper eller har andre særskilte behov, ta kontakt med kundesenteret.