Hans-Wilhelm Steinfeld: Russisk rabalder - Billetter

Billetter til Hans-Wilhelm Steinfeld: Russisk rabalder, 2017 Porsgrunn Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm S...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Hans-Wilhelm Steinfeld: Russisk rabalderPORSGRUNN
Ælvespeilet
to, 19.10.17
19:00
 
Billetter fra NOK 325,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Hans-Wilhelm Steinfeld: Russisk rabalder, 2017 Porsgrunn
Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent iRussland og på Balkan. Er du interessert i historie,politikk og kraftfulle anekdoter passer dette foredraget for deg. Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv. Denne kvelden byr Hans-Wilhelm publikum opp til et halvannen times foredrag du sjelden vil glemme.

Steinfeld arbeidet i NRK i 37 år, hvorav 18 år som korrespondent i Moskva. Han har også vært NRKs korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd. Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen,og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelen-prisen, Peer Gynt-prisen, Narvesen-prisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje. I dag er han partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS.

 Kåseriet «Russisk rabalder» rommer:
«Tillitens visittkort» mellom Norge og Russland gjennom 1000 års historie.
Den russiske manns problematiske selvbilde som aggresjonsfaktor. I russisk skjønnlitteratur stod «det overflødige mennesket» helt sentralt.
Russisk humor grundig illustrert.
«Russisk rabalder» avsluttes med kulturrabalderet rundt verdensberømte, russiske kulturskikkelser de siste 60 år.