La La Land in Concert - Billetter

La La Land in Concert 2017 Grip muligheten til å oppleve «La La Land» med musikk fremført av det praktfulle symfon...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
La La Land in ConcertOSLO
Oslo Spektrum
fr, 27.10.17
19:30
 
Billetter fra NOK 635,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

La La Land in Concert 2017
Grip muligheten til å oppleve «La La Land» med musikk fremført av det praktfulle symfoniorkesteret Stockholm Concert Orchestra under ledelse av dirigenten Erik Ochsner i Oslo Spektrum fredag 27. oktober 2017. I Norge har ‘La La Land’ fått svært gode anmeldelser. Filmpolitiets general Birger Vestmo beskriver «La La Land» som et musikalsk drømmeri som man lett kan la seg rive med av, med fengende nynnbare toner og flotte bilder som fester seg på netthinnen.

«La La Land» ble nominert hele i 14 Oscarkategorier, inkludert beste originalmusikk (komponert av Justin Hurwitz), og beste originale stykke. Under Golden Globeutdelingen satte «La La Land» rekord ved å vinne alle de syv kategoriene den var nominert i, inkludert beste film og beste originalmusikk. Vi tilbyr en unik opplevelse - en hybrid av film, Stockholm Concert Orchestra og sangen til Emma Stone, Ryan Gosling og John Legend. Velkommen til en stor musikk- og filmopplevelse i Oslo Spektrum 27. oktober kl. 19.30.

Nettside, spillested
Facebookside, spillested
Facebookarrangement

NB! Praktisk informasjon
Billettkjøp foretas på web eller via Billettportalens kundesenter på telefon 21959200 (hverdager mellom 10:00 og 17:00). For reservasjoner ring kundesenter. For billetter til større grupper, send mail til gruppe@oslospektrum.no. Billettkontor/billettbod utenfor arenaen åpner to timer før showstart.

Plassinformasjon
Vær oppmerksom på at 00-felter er plassert flatt på gulv uten stigning. 100-felter stiger fra gulvnivå opp til tribuneinngangene. 200-felter stiger opp fra tribuneinngangene. Enkelte vil kunne oppleve de bakre delene på 200-feltene som bratte. 300- og 400- feltene er balkonger helt oppunder taket. Salkart er kun til illustrasjon og gir ikke en nøyaktig betegnelse av sal/oppsett.

Har du andre spørsmål, se Oslo Spektrums FAQ (Spørsmål og svar) eller besøk våre Facebooksider.

Rullestolbrukere/spesielle behov
Rullestolplasser er plassert mellom felt 208 og 108 og felt 211 og 109. Det kreves egne billetter til disse plassene. For billetter til rullestolbruker med ledsager, ring kundesenteret på 04612. Hvis du har problemer med høyder, trapper eller har andre særskilte behov, ta kontakt med kundesenteret.