Michael McIntyre - Billetter

Michael McIntyre - Big World Tour Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største tur...

Mer informasjon ...

  • Når og hvor?

  • For meg og andre!

  • EVENTIM Community

Velg dine billetter nå:

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Michael McIntyreOSLO
Oslo Spektrum
lø, 09.02.19
19:30
 
Billetter fra NOK 535,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Michael McIntyre - Big World Tour
Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Lørdag 9. februar 2019 er han tilbake i Oslo Spektrum.

Michael McIntyre har opptrådt for et utsolgt Oslo Spektrum opptil flere ganger og trenger antagelig ingen nærmere presentasjon. Og det er ikke uten grunn at mange regner han som Englands største komiker. Vi er enige med den britiske avisen the Guardian som skrev følgende: “If there were any doubts that Michael McIntyre is the presiding monarch of British standup …”.

Velkommen til en hysterisk morsom kveld med selveste Michael McIntyre i Oslo Spektrum lørdag 9. februar 2019 kl. 19.30.

Nettside, artist
Nettside, arrangør
Nettside, spillested
Facebookside, artist
Facebookside, arrangør
Facebookside, spillested
Facebook arrangement

Billettkjøp

Billettkjøp foretas på web eller via Billettportalens kundesenter på telefon 21959200 (hverdager mellom 10:00 og 17:00). For reservasjoner ring kundesenter. For billetter til større grupper, send mail til gruppe@oslospektrum.no.
Billettkontor/billettbod utenfor arenaen åpner to timer før showstart.

Plassinformasjon

Vær oppmerksom på at 00-felter er plassert flatt på gulv uten stigning. 100-felter stiger fra gulvnivå opp til tribuneinngangene. 200-felter stiger opp fra tribuneinngangene. Enkelte vil kunne oppleve de bakre delene på 200-feltene som bratte. 300- og 400- feltene er balkonger helt oppunder taket. Salkart er kun til illustrasjon og gir ikke en nøyaktig betegnelse av sal/oppsett.
Har du andre spørsmål, se Oslo Spektrums FAQ (Spørsmål og svar) eller besøk våre Facebooksider

Rullestolbrukere/spesielle behov

Rullestolplasser er plassert mellom felt 208 og 108 og felt 211 og 109. Det kreves egne billetter til disse plassene. Det kan på noen show også legges ut rullestol/ledsagerplasser på felt 201-202 og 217-218. For billetter til rullestolbruker med ledsager, ring kundesenteret på 04612. Hvis du har problemer med høyder, trapper eller har andre særskilte behov, ta kontakt med kundesenteret.