Musikk for sjelen - Billetter

Billetter til Musikk for sjelen, 2017 Porsgrunn En av Polens fremste yngre pianister, Grzegorz Niemczuk, gjester Ælvespeilet med sin konsert ”Musikk for sjelen”. Grzegorz Niemczuk er en av de fr...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Musikk for sjelenPORSGRUNN
Ælvespeilet
fr, 13.10.17
19:00
 
Billetter fra NOK 200,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Musikk for sjelen, 2017 Porsgrunn
En av Polens fremste yngre pianister, Grzegorz Niemczuk, gjester Ælvespeilet med sin konsert ”Musikk for sjelen”. Grzegorz Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. I 2010 vant han 1. pris i den store Chopin-konkurransen i Warzawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 fikk han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister.

I mai 2014 vant han 1. pris i den 7. internasjonale musikkonkurransen Cittá di Piove di Sacco i Italia og det toppet seg da han i oktober 2016 vant spesialprisen under Busan Maru International Music Festival i Sør-Korea. Da vant han prisen med A moll-konserten av Edvard Grieg. Grzegorz Niemczuk er 32 år og har allerede et stort internasjonalt navn. I sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. I juli i år spilte Grzegorz Niemczuk under Grieg-festivalen i Bergen. I august i år gjennomførte han en lengre turné til Ecuador og Colombia og i september holdt han konsert i 4 japanske byer.

Grzegorz Niemczuk er ikke bare en eminent og virtuos pianist, han er også en strålende pedagog og kåsør. Som alltid når han konserterer, vil han også denne gangen fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Grzegorz Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

Konserten i Ælvespeilet kulturhus har fåtttittelen ”Musikk for sjelen”. Grzegorz Niemczuk vil da spille et program bestående av de mest virtuose og vakreste skattene i pianolitteraturen. Dette er et krevende program som til fulle viser Grzegorz Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes følelsesmessige dybde. Dette er et program som virkelig lever opp til tittelen ”Musikk for sjelen”.  Når Grzegorz Niemczuk nå turnerer i Norge gjester han i tillegg til Porsgrunn: Mandal, Farsund, Nittedal og Eidsvoll.