Sommerkameratene - Louis Jacoby og Lars Martin Myhre - Billetter

Billetter til Sommerkameratene - Louis Jacoby og Lars Martin Myhre, 2017 Larvik Morsomt og vakkert med Louis Jacoby og Lars Martin Myhre Det blir både morsomt, vemodig og vakkert når de to tr...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Sommerkameratene - Louis Jacoby og Lars Martin Myh...LARVIK
Bølgen Kulturhus Larvik
lø, 29.07.17
20:00
 
Billetter fra NOK 320,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
Til oversikt over arrangementer1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Sommerkameratene - Louis Jacoby og Lars Martin Myhre, 2017 Larvik
Morsomt og vakkert med Louis Jacoby og Lars Martin Myhre

Det blir både morsomt, vemodig og vakkert når de to trubadurene går sammen på scenen. Hver for seg står de støtt med begge bena godt plantet i det norske viselandskapet. Samarbeidet begynte med at de vant Reiseradioens sommervisekonkurranse med visa «En sommer er aldri over». Siden har samarbeidet økt og tospannet har faste sommerkonserter som trekker fulle hus hvert eneste år. De fortjener mer enn noen betegnelsen Sommerkameratene! Det er lenge siden de har gjestet Larvik sammen, så duoen gleder seg til å dele sommerkvelden med publikum på Sanden Scene.

Lars Martin Myhre har nettopp kommet med ny CD med fantastiske anmeldelser. Han er en virtuos på gitaren og lager de nydeligste melodier. Han er kjent for sitt mangeårige samarbeid med Odd Børretzen, og har flere Spellemannspriser bak seg. Han har produsert CD’er for flere av d store norske artistene. Han holder egne konserter over det ganske land.

Louis Jacoby er trubaduren fra den Vestfoldske skjærgården, og som synger om unger, om skjærgården han bor i, om øl og Gud vet hva. For tiden har han stor suksess på radio med den nye visa «Litt gammal». Louis er kåret til årets Ølhund, innehar Prøysenprisen og Herman Wildenveys Poesipris. Han er også kåsør med morsomme kåserier. Blandingen av kåserier og viser er blitt hans varemerke. Visa «Hverdag» er kåret til en av Norges nasjonalviser.

Konsert & sommerbuffet
Få den gode sommerfølelsen ved å sette av tid til å nyte Sandens delikate sommerbuffet før konsert! For kun kr. 125,- kan du spise så mye du vil av vår rikholdige buffet. (Pris på buffet uten å ha forhåndsbestilt er kr. 225,-)

Buffeten serveres fra kl.18.30-20.00

Konsertstart er kl.20.00. For ikke å forstyrre artistene på scenen ber vi om at publikum er ferdig med bespisning innen konsertstart. Konserten varer ca 75-90 minutter uten pause.

Billett til konserten er inkludert i pakken, men det er viktig at du kontakter Sanden Kafé & Bar og reserverer bord på forhånd, slik at restauranten vet hvor mange som ønsker å sitte rundt samme bord. For reservasjon: 458 45 582 (i åpningstid) – tast 3// 473 62 586