Totland og Styve - Musikk e komme for å bli - Billetter

Billetter til Totland og Styve - Musikk e komme for å bli, 2017 Porsgrunn Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer samm...

Mer informasjon ...

Prisoversikt

Kjøp billetter
ArrangementStederDato
Totland og Styve - Musikk e komme for å bliPORSGRUNN
Ælvespeilet
fr, 01.12.17
21:00
 
Billetter fra NOK 390,00
Print@Home-billetter tilgjengelige  Billetter
1 - 1 av 1

Informasjon om arrangementet

Billetter til Totland og Styve - Musikk e komme for å bli, 2017 Porsgrunn

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter.

Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte; og den ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forener de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014. Siden det har de solgt over 40 000 billetter, og de fortsetter å turnere over hele landet i 2017.

Alle kan glede seg.