FAKTA

  Kjøp billetter til EHF EURO 2020 for kvinner!

  PASS IT ON

  Billettsalget foregår i flere faser og starter 3. desember 2019, nøyaktig ett år før mesterskapets åpningskamp. Flere billettyper vil bli sluppet etter hvert, gitt at det er ledige seter.

  I den første fasen er det mulig å kjøpe følgende billetter:

  • 6- og 2-dagersbilletter til det innledende puljespillet i Trondheim, hvor Norge vil inngå i gruppe D og Nederland i gruppe C (gitt at de kvalifiserer seg). Norges kamper i Trondheim spilles 3., 5. og 7. desember.
  • 4-dagersbillett til mellomrunden i Stavanger, , hvor Norge vil spille kamper 10., 12. og 15. desember hvis de tar seg videre fra innledningen.
  • Finalehelgbillett som sikrer tilgang til alle kampene som spilles i Telenor Arena

  BILLETTER

  Forsalget av billetter til WOMEN`S EHF EURO 2020 starter den 3. desember. Abonner på det offisielle nyhetsbrevet til WOMEN`S EHF EURO 2020 for å holde deg oppdatert og for å ikke gå glipp av viktig informasjon om mesterskapet.

  Jeg ønsker å abonnere på nyhetsbrevet til WOMEN`S EHF EURO 2020. Jeg gir tillatelse til at WOMEN`S EHF EURO 2020 kan bruke min e-postadresse til dette formål. Jeg kan avslutte mitt abonnnement til enhver tid. Du kan lese om vilkår og betingelser for bruk her.

  TRONDHEIM SPEKTRUM

  Den nye arenaen åpnet i 2019, og består av ni håndballbaner under samme tak. Med en kapasitet på 12 000 tilskuere til konserter, og opp mot 9000 til internasjonale håndballkamper, er Trondheim Spektrum en av de mest innbydende flerbrukshallene i Norden.

  STAVANGER IDRETTSHALL

  Flerbrukshallen Stavanger Idrettshall ble bygget i 1979. Arenaen er blitt brukt til tidligere håndballmesterskap, inkludert EHF EURO 2008 for menn. For kvinnenes EHF EURO 2020 vil hallen bli oppgradert til å ta imot nær 8000 tilskuere i hovedrunden.

  TELENOR ARENA

  Telenor Arena er Norges ledende flerbrukshall, og benyttes til konserter, utstillinger, idrett, familieshow – og mer til. Til EHF EURO 2020 for kvinner vil Telenor Arena bli rigget for å huse over 12 000 tilskuere til hver match gjennom finalehelgen.

  Cookie Settings